Rüyada zehirli kaplumbağa görmek

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işarettir.

Rüyada zehirsiz yılan görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada zehirli kertenkele görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada soba zehirlenmesi görmek suç işleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek hoşluklarla karşılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalettir.

Rüyada zehirli süt görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada zehirli et yemek kişinin yüzünün güleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments