Rüyada ayva istemek

Rüyada ayva istemek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Rüyada ayva istemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Rüyada ayva istemek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva çekirdeği görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet eder.

Rüyada ayva çekirdeği yemek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada dalında ayva görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada ayva çalıp yemek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ayva ağaç görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva çiçeği görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine ayva vermek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments