Rüyada ayva çiçeği görmek

Rüyada ayva çiçeği görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva çiçeği gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek her isteklerinin yerine geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işarettir.

Rüyada ayva çiçeği görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Rüyada ölüye ayva vermek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sulu ayva yemek attığı her adımı düşüneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada ayva kesmek başın borçlularla belaya gireceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Rüyada ayva çekirdeği görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada ham ayva görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments