Rüyada suda balina görmek

Rüyada suda balina görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ayağının tökezlemeyeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada suda balina gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada suda balina görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev balina görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada balina olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz balina yavrusu görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet eder.

Rüyada balina yemek işlerinin duracağına, kariyerinde atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada ölü balina görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada balinanın yuttuğunu görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzen balina görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments