Rüyada balinanın yuttuğunu görmek

Rüyada balinanın yuttuğunu görmek işlerinin gerileyeceğine, bundan hayır göreceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, keder yaşayacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, başarılarının çoğalacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada balinanın yuttuğunu gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Rüyada balina öldürmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalettir.

Rüyada kıyıya vuran balina görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü balina görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

Rüyada havuzun içinde balina görmek özgüveninin artacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işarettir.

Rüyada balina kesmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balina görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada denizde balina görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments