Rüyada zehir içip kusmak

Rüyada zehir içip kusmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, dünya malına kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, işinden ve parasından olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada zehir içip kusmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada zehir içip kusmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada zehirlenip kusmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehir kusmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirlenmek kusmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada zehir içtiğini görmek rahata ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada birinin zehir içtiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada hap içip zehirlenmek evine huzur ve bereketin geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada içip kusmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments