Rüyada su içinde gezmek

Rüyada su içinde gezmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tebrik edileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde gezmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada suyun içinde gezmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Rüyada su içinde gezmek insanlardan uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Rüyada bina içinde gezmek kendisini iyi hissedeceğine, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin içinde gezmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikler içinde gezmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada cami içinde gezmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik içinde gezmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments