Rüyada yeşillikler içinde gezmek

Rüyada yeşillikler içinde gezmek kötü sözler duyulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, dualarının kabul olacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yeşillikler içinde gezmek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşillik içinde gezmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde gezmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek çok rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde gezmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Rüyada okul içinde gezmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde gezmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin içinde gezmek yüksek moralli olacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada cami içinde gezmek geniş bir ev satın alacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments