Rüyada su içen tavuk görmek

Rüyada su içen tavuk görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yalnız hissetmeye, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada su içen tavuk gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada su içen tavuk görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada tavuk suyu görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğa su vermek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada tavuk suyu içmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments