Rüyada suyun içinde tavuk görmek

Rüyada suyun içinde tavuk görmek ailesi ile mutlu olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde tavuk gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde tavuk görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Rüyada tavuk suyu içmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içen tavuk görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İpek

Rüyamda kırmızı bir tavuk yerde su birinkisi vardi o suda bu tavuk uzanıp canı çekilir gibi titreyip hareket siz kalıyordu sonra yandaki kapıyı vurup bu ölmeden kes ölür de yersen haram olur diyordum ama bakıp içeri girip kesmedi orda kaldı tavuk bende gittim ordan başka biryere

Selda

Teşekürler