Rüyada su altında yürümek

Rüyada su altında yürümek çaresizleşeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada su altında yürümek gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Rüyada suyun altında yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su altında yürümek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalet eder.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalettir.

Rüyada karın altında yürümek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada deniz altında yürümek şansın ve kısmetin açık olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer altında yürümek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin altında yürümek hidayete ereceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments