Rüyada su altında yaşamak

Rüyada su altında yaşamak tatsızlıkların yaşanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatının da düzene gireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına işaret eder.

Rüyada su altında yaşamak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada su altında yaşamak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz altında yaşadığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada denizin altında yaşamak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde yaşamak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada su altında mezar görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Rüyada ayaklarının altında su görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın toplamak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada su altına dalmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments