Rüyada su altında ıslanmak

Rüyada su altında ıslanmak yeni bir başlangıç yapmaya, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada su altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada suyun altında ıslanmak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su altında ıslanmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada şelale altında ıslanmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak iş konusunda kısmetin açılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments