Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek

Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığın kişiyi gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada iki kişinin ayrıldığını görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kişiyle barışmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın kişiyle evlenmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments