Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrılmak şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek koyu muhabbette kalacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığın kişiyle evlenmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments