Rüyada sözleşme imzalamak

Rüyada sözleşme imzalamak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada sözleşme imzalamak gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada sözleşme imzalamak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada iş sözleşmesi imzalamak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş sözleşmesi yapmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada iş sözleşmesi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada sözleşme görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sözleşme yapmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada fatura imzalamak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tapu imzalamak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments