Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek esenliğe kavuşulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, işinde dar boğaza gireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sahip olduğu nimetin artacağına yorulur.

Rüyada kendi söz yüzüğünü gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada söz yüzüğü atmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek eline geçen paraları tutamayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğü bulmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü atmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğü görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments