Rüyada sönmüş kül görmek

Rüyada sönmüş kül görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, açların doyacağına, edilen duaların tutacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sönmüş kül gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada külünçe görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin kül olduğunu görmek hiç istemediği işlere gireceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak kül görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kül görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobadan kül almak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret eder.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşli kül görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sobadan kül temizlemek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments