Rüyada solucana basmak

Rüyada solucana basmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada solucana basmak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada solucana basmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kan emen solucan görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada tavanda solucan görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından solucan çıkarmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazancın gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada solucan ve yılan görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprakta solucan görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada solucanın vücuduna girdiğini görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde solucan görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments