Rüyada ayrıldığı ortağını görmek

Rüyada ayrıldığı ortağını görmek bununla yüceleceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, başarısının düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı ortağını gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada iş ortağından ayrılmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine yorulur.

Rüyada ortaktan ayrılmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı ortağını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ortaklıktan ayrılmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ortak ev almak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ortağınla kavga etmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ortak dükkan açmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bir suça ortak olmak helal lokmalar yiyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments