Rüyada ayrıldığı karısını görmek

Rüyada ayrıldığı karısını görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hatalarından erken döneceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, şeref ve rütbeye, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, içinin de rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı karısını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada karısından ayrılmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı karısını görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin karısını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada karısının kaçtığını görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin karısını görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Rüyada kocası karısını aldatmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, herkesin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments