Rüyada sokakta fare görmek

Rüyada sokakta fare görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, makam ve rızık sağlayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta fare gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada sokakta fare görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak kapısını açık görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta kaka yapmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada geniş sokak görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada sokakta bebek bulmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sokakta asker görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta oturmak sıkıntılarının sona ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada sokaklarda yatmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments