Rüyada sokakta eşya görmek

Rüyada sokakta eşya görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sokakta eşya gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada ev eşyalarını sokakta görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta eşya görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta kalmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada sokakta maç yapmak en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gece sokakta yürümek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta düğün görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir sokak görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sokakları yıkamak saygınlığına leke sürüleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments