Rüyada sokakları yıkamak

Rüyada sokakları yıkamak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakları yıkamak gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada sokağı yıkamak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakları yıkamak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokak yıkamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta su görmek daha temkinli ve garantici olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokak adı görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokağı sulamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz sokak görmek sağlığın da bozulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments