Rüyada sokak süpürdüğünü görmek

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada sokak süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada sokağı süpürmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sokakları süpürmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada sokak süpürmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada sokakta namaz kılanları görmek girişimlerde bulunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada sokakta işediğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada sokakta yemek yemek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments