Rüyada sokak kedi görmek

Rüyada sokak kedi görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokak kedi gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Rüyada evde sokak kedisi görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sokak kedisi görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta kedi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada sokak kedi görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek yeni denemelerde bulunacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments