Rüyada sokakların temizlendiğini görmek

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bunalıma gireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada sokakların temizlendiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz sokak görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakta oynamak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta maç yapmak darlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada sokakta işediğini görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta yaşamak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta düşmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments