Rüyada soğan tohumu görmek

Rüyada soğan tohumu görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, pek az kazanç getireceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eksiği kendinde bulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan tohumu gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Rüyada soğan tohumu ekmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada soğan tohumu görmek mutlu bir evliliğe, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve tohumu görmek kazancının düşeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada çiçek tohumu toplamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Rüyada çiçek tohumu görmek yeni bir haneye sahip olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tohum ekmek görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret eder.

Rüyada karanfil tohumu görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık tohumu ekmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments