Rüyada soğan suyu görmek

Rüyada soğan suyu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yolculuğa, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yağmur yağmamasına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada soğan suyu gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada soğan suyu içmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde soğan görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada soğan suyu görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işarettir.

Rüyada soğan diktiğini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada zambak soğanı görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş soğan görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Rüyada bahçeye soğan dikmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments