Rüyada bozulmuş soğan görmek

Rüyada bozulmuş soğan görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş soğan gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada bozulmuş soğan görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş karpuz görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bozulmuş çorba görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş araba görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük boz yılan görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık bozma görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş et yemek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Rüyada bozulmuş kavun görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments