Rüyada sofraya tükürmek

Rüyada sofraya tükürmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elin bollaşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret eder.

Rüyada sofraya tükürmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada sofraya tükürmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sakız tükürmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada öksürük kan tükürmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cam kırığı tükürmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasına tükürmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin tükürdüğünü görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birini yüzüne tükürmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments