Rüyada sofra bezi silkelemek

Rüyada sofra bezi silkelemek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, böyle işlere kalkışacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra bezi silkelemek gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sofra bezi silkelemek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sofra silkelemek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf silkelemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada elma ağacı silkelemek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine tabir olunur.

Rüyada tozlu halı silkelemek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak silkelemek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim silkelemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erik silkelemek bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hülya

Rüyamda 3 kişi sofra sirkelemeye gidiyoruz 3 muzun elinde sofra var abim eşinin ve benim