Rüyada sobanın yandığını görmek

Rüyada sobanın yandığını görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sobanın yandığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada sobada odun yandığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sobanın yandığını görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobada ateş yandığını görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada evde soba yandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba borusu çırpmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobada kül görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulur.

Rüyada sobanın üstüne düşmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah soba görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments