Rüyada siyah soba görmek

Rüyada siyah soba görmek sosyal konumunun değişeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Rüyada siyah soba gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada siyah soba görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına yorulur.

Rüyada banyo sobası görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeni soba görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sobada odun yandığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine yorulur.

Rüyada soba devrildiğini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada sobada kıyafet yakmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobada et pişirmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzineli soba görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments