Rüyada soba boru görmek

Rüyada soba boru görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada soba boru gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan kaçınmalısınız.

Rüyada soba ve boru görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu silkelemek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Rüyada soba boru görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu silkmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba boru temizlemek yoluna pek çok engelin çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada soba borusu kurum görmek bir koyduğu işten üç alacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, can sıkıntısının geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba borusu almak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments