Rüyada siyah yılan yavrusu görmek

Rüyada siyah yılan yavrusu görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yılan yavrusu gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah yavru yılan görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine işarettir.

Rüyada siyah yılan yavrusu görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada yavru siyah yılan görmek kısa süre içinde engelleneceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, zor durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah yavru fare görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada siyah yavru kediler görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi yavruları görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments