Rüyada siyah taş toplamak

Rüyada siyah taş toplamak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, bolluk içinde yaşayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taş toplamak gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada siyah taş toplamak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi taş toplamak kendisine olan güvenin artacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Rüyada deniz kenarında taş toplamak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada küçük taşlar toplamak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük taşı toplamak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eteğine taş toplamak işlerinin çoğalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulur.

Rüyada parlak taş toplamak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada yoldan taş toplamak endişelerin sona ereceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments