Rüyada mavi taş toplamak

Rüyada mavi taş toplamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taş toplamak gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada mavi taş toplamak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkte taş görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli taş görmek para kazanmaya, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi taş bulmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi değerli taş görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments