Rüyada siyah suya girmek

Rüyada siyah suya girmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada siyah suya girmek gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada siyah suya girmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah denize girmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla suya girmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla suyun içine girmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada suya girmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya girmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada kıyafetle suya girmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işarettir.

Rüyada suyun altına girmek neredeyse kahrolacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments