Rüyada siyah süs balığı görmek

Rüyada siyah süs balığı görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada siyah süs balığı gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada siyah süs balığı görmek önünün açılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok süs balığı görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük süs balığı görmek değer göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada süs balığı almak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada süs balık tutmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek güzel sözler işiteceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde süs balığı görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments