Rüyada büyük süs balığı görmek

Rüyada büyük süs balığı görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, keyfe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet eder.

Rüyada büyük süs balığı gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada büyük süs balığı görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada çok süs balığı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balık yemek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada canlı süs balığı yemek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada süs balık görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı süs balığı görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı süs balığı görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Rüyada yavru süs balığı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments