Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Rüyada aynı kişiyi iki kere gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi iki kere görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Rüyada iki kere gelinlik giymek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kere evlenmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada iki kere ölmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri iki kere görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ikinci kere evlenmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments