Rüyada iki kere gelinlik giymek

Rüyada iki kere gelinlik giymek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada iki kere gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada iki kere gelinlik giymek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki kere ölmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi iki kere görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ikinci kere evlenmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işarettir.

Rüyada bir yeri iki kere görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kere evlenmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments