Rüyada siyah otobüse binmek

Rüyada siyah otobüse binmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, huzurlu hissedileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, şansının ve bahtının döneceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah otobüse binmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada siyah otobüse binmek imkanlarının genişleyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil otobüse binmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle otobüse binmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada otobüse son anda binmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle otobüse binmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla otobüse binmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle otobüse binmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski otobüse binmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments