Rüyada siyah leopar görmek

Rüyada siyah leopar görmek rızkının çoğalacağına, hatalı yollara gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah leopar gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Rüyada siyah leopar görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada yavru leopar görmek içinin de rahat edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada leopar beslemek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada leopar sevmek maddi olarak zarar edeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulur.

Rüyada beyaz leopar görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Rüyada leopardan kaçmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Rüyada leopar saldırısına uğramak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments