Rüyada siyah incir ağacı görmek

Rüyada siyah incir ağacı görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah incir ağacı gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada siyah incir ağacı görmek işinin de hep yürüyeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada ağacından incir yemek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacı sulamak yeniden can bulacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada incir ağacını görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada incir ağacı budamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek doğru yolu bulacağına, dini inançların güçleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments