Rüyada siyah gömlek görmek

Rüyada siyah gömlek görmek iyi geçiminin de bozulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, malının ve parasının da artacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah gömlek gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sorunların artacağına delalet eder.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek belalardan korunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gömlek görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, aralarından su sızmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments