Rüyada siyah gece kıyafeti görmek

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, sabrını zorlayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gece kıyafeti gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gece kıyafeti görmek hayatın yoluna gireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet eder.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek duyguların karşılık bulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına yorulur.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments