Rüyada sokağa çiş yapmak

Rüyada sokağa çiş yapmak kapanan bütün kapıların açılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çekilen acıların unutulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada sokağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde derinlik arayışı söz konusu olabilir.

Rüyada sokakta çiş yapmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağa çiş yapmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta kaka yapmak ayrıcalık elde edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta maç yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, işlerin düze çıkarılacağına işarettir.

Rüyada sokakta banyo yapmak koyu sohbetler edeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments