Rüyada siyah büyük yılan görmek

Rüyada siyah büyük yılan görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, yokluk içine gireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah büyük yılan gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah yılan görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada siyah büyük yılan görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments